הרינג כבוש

הרינג כבוש

הרינג הכובש

ההרינג שהוא גם המטיאס כבוש רוב הזמן . המתכון הבא אתם הולכים להיכבש ממנו לעד . קראנו לו – מתכון ההרינג הכובש. רבים גם מכנים אותו השמאלץ – נו כי הוא שמנמן… חשוב לרכוש הרינג כבוש באיכות טובה שהמתכון יצא לעילא ולעילא …

מה מכינים?

  • חצי חלה משבת
  • מעט שמן זית
  • בצל לבן גדול
  • מלח ופלפל גרוס
  • טפנד – ממרח זיתים
  • 2 עגבניות
  • 200 גרם הרינג כבוש של קראון פיש

להכנה הכובשת וכל כך פשוטה:

פורסים את החלה לפרוסות עבות.

מורחים בשמן זית בצד אחד כלפי מעלה.

מכניסים לתנור למעין צלייה של החלות לברוסקטות רכות.

בינתיים שהפרוסות נצרבות בתנור …

פורסים בצל טרי לטבעות דקות, מגוררים 2 עגבניות ללא הקליפה.

פורסים את ההרינג לטבעות /פרוסות עגולות, ומתחילים ליצור את היצירה.

מורחים על החלה הצרובה מעט טפנד – ממרח זיתים.

שכבה מעל מניחים טבעות בצל , מעל הבצל מוסיפים מעט עגבנייה מגוררת

וממש למעלה בגאווה גדולה  מניחים 3 פרוסות של הרינג כבוש.

מניחים בצלחת הגשה ומגישים לשולחן .

מדובר בטאפס האימא של הנהדר והכובש.

לא לשכוח להכין איזה שנאפס ליד – כי ביחד זה סופר מצוין.

צור קשר

דילוג לתוכן