מקרל מעושן על מצע פנקייק

מקרל מעושן על מצע פנקייק

נשמע לכם מלוח מתוק מידיי?! חכו שתגלו את המתכון וסוד הטעם של קראון פיש . ניגשים למטבח, כרוכים סביב המותניים סינר ומתחילים…

 

למצרכים :
3 ביצים
כוס ורבע חלב טרי.
כוס קמח – אפשר רק קמח לבן או לערבב חצי חצי – מלא ולבן.
מעט חמאה לטיגון – טוב… קצת יותר ממעט – לפי הטעם והסגנון שלכם.
למילוי הפנקייק:
300 גרם מקרל מעושן של קראון פיש.
עגבנייה גדולה, אדומה, בוערת וקצוצה.
כף מיונז מובחר.
צרור עלי פטרוזיליה או כל צרור ירוק אחר שתבחרו.
מלח ופלפל גרוסים לפי הטעם ומצב הרוח .
תיכף תבינו כמה מצב רוח יש בפנקייק מקרל …

להכנה :

קודם מכינים את הפנקייק ▼

לפני שטורפים… צריך לטרוף את כל תערובת הפנקייק להניח לה 15 דקות במקרר.

מחממים מחבת בינונית, משמנים ומתחילים ליצוק את הפנקייקים .

מטגנים עד שהם מוכנים.

 

ונעבור לשלב המקרל המעושן:

אפשר להסיר את העור אך לא חובה.

מפוררים את בשר המקרל, קוצצים את העגבנייה,

מוסיפים את יתרת החומרים: מיונז, עשבי התיבול, מלח ופלפל .

ממלאים כל פנקייק מתערובת המקרל ומגלגלים לרול קטן .

ככה בונים מגדל של פנקייקים מגולגלים בתערובת מקרל מעושן של קראון פיש.

אוכלים וזהו !

 

 

צור קשר

דילוג לתוכן