אתם יודעים, פריטטה זה שילובים עם חביתה – כמעט כמו פשטידה רק יותר טעימה וכשהיא מגיעה עם סלמון אוי ואי אוי זה טעים עד מאוד. לכן הבאנו לכם את המתכון שמוסיף המון + סלמון מעושן של קראון פיש – מעדני דגים מהים הצפוני .
אז מה צריך?
100 גר’ של נתחי סלמון מעושן מבית היוצר של קראון פיש
3 ביצים
3 כפות של שמנת מתוקה .
חופן עלי תרד
בצל סגול בינוני
פלפל צ’ילי טרי – יחיד אחת
מלח ופלפל גרוס
מעט שמן זית
ומחבת כבדה וחמה …
ככה מכינים – מוכנים?!
מחממים טיפלה את השמן במחבת.
מערבבים את הביצים, שמנת מלח ופלפל ביחד .
יוצקים על המחבת, לא לפני שהזהבנו לסגול עמוק את הבצל.
יוצקים את כל התערובת על הבצל הטיפלה מקורמל…
לאחר 5 דקות אם חסרה לכם עוד דקה תוסיפו אותה .
יוצקים מיד את נתחי הסלמון המעושנים, מפזרים מעל את עלי התרד ומטגנים עוד 5 דקות נוספות. לאחר מכן הופכים באמצעות צלחת, על המחבת את הפריטטה לצד השני ומטגנים עוד 4 דקות .
רגע… זה עוד לא מוכן – כאן מכניסים לעוד 5 דקות וב-200 מעלות לתנור שחומם מראש.
מוציאים, נזהרים מהחום ומתחילים להריח את הסלמון עם החלבון והחלמון .
שיהיה סופר בתיאבון .